Video

+ Editing

visie meets creativiteit

"Het streven is om films te creëren die creatief, vernieuwend en onderscheidend zijn met een sterke vorm van storytelling. Dat is voor mij altijd de basis van waaruit ik werk"

Video strategie pakket

Ik ben ervan overtuigd dat mensen van mensen kopen. Daarom is het belangrijk om een consistente content strategie op te zetten waarmee je op voorhand al bouwt aan de vertrouwensband tussen jou en je (potentiële) klant en video is daar hét middel voor om in te zetten. Om de consistentie te waarborgen bied ik pakketten aan met als resultaat dat je voor een periode van 3 / 6 of 12 maanden video's kan delen. Hiermee verrijk je niet alleen je website, maar ook je Social Media kanalen.  

 

Bedrijfsfilm

Heb je behoefte aan een enkele film voor je bedrijf, neem dan contact op zodat we vandaag nog een intake gesprek kunnen hebben en we voor volgende week een afspraak kunnen inplannen. 

 

Editen

Schiet jezelf veel content voor bijvoorbeeld jullie interne communicatie en wil je dit op een creatieve manier laten editen? Neem dan contact op zodat we dit telefonisch kunnen doornemen of een afspraak kunnen maken. 

Vlogs Edits 

Het heerlijke aan het editen van de vlogs van zowel Jorg als Sanny is dat ze mij de vrijheid en hun volle vertrouwen gaven om creatief los te gaan. De mooiste samenwerkingen, creaties en resultaten ontstaan altijd wanneer je mij de vrije hand geeft zodat de creativiteit niet geremd wordt. 

Video Producties

Social Videos & Insta Stories

werk samen met Gerard

Yes, je bericht is verstuurd!